Pingsttävlingar Karlskrona 22-23 Maj - Stall Håkanson

Detaljer

Årets första meeting!

Packade lastbilen full med hästar och drog norrut två dagar!


Denna helgen var det alltså dags för oss att tävla i Karlskrona och med oss hade vi 4 hästar: Cuba Libre KLG, Future, Alfa och Nikita.

Första dagen startade alla hästarna i en 1.20 och först ut var Cuba Libre som var extremt glad och taggad för att det var hans första ute tävling för året så han plockade med sig någon bom men hoppade väldigt bra! Sen var det dags för Desirée och Future som gjorde en väldigt bra grundomgång men Future blev lite väl taggad i omhoppning där även han plockade någon bom. Nikita som egentligen är en av Ericas elevs häst gjorde en helt okej runda trots att erica bara haft henne i två dagar. Sist ut i klassen var Alfa och Erica som gjorde en snabb felfri runda som räckte till en andra placering i klassen och ett bra avslut på dagen!

 Dag två gick först tre av hästarna ytterligare en 1.20 och först ut denna gången var Cuba Libre och Erica som gjorde en väldigt fin runda men touchade två bommar som tyvärr föll. Sen var det dags för Desirée och Future som satte en felfri runda och fick en 9:e placering! Sist ut i denna klassen var Nikita och Erica som gjorde en helt okej runda med någon bom som trillade ner.

Sen var det dags för 1.25 där alla hästarna skulle gå och först ut var Nikita och Erica som ännu en gång gjorde en helt okej runda med någon bom ner, sen var det dags för Desirée och Future som gjorde en väldigt fin runda men tyvärr fick ett retligt pet på näst sista hindret så det blev ingen omhoppning för dom. Sen var det dags för Alfa och Erica som satte en felfri grund och därmed var klara för omhoppningen som skulle gå efter alla hade ridit första rundan. Sist ut i klassen var Cuba Libre som hoppade helt otroligt fint men fick tyvärr också ett retligt pet på ett så 4 fel och tyvärr ingen omhoppning!

Väl dags för omhoppning var det Alfa och Erica som fick rida denna och hade en otroligt snabb tid men ett väldigt retligt pet så ena bommen i kombinationen rullade av och det blev fyra fel men trots detta en 5:e placering tack vare den snabba tiden! 


Här hittar du mig


+ 46 706 747 155

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.