Lokal tävling i Färs, 1 september 2012 - Stall Håkanson

Detaljer

ridhus vollsjo

Lokal tävling i Färs

Till färs hade vi med oss 5 st hästar.

Future fick starta sin andra 1,00 m vilket han gjorde felfritt, mycket nöjd!

Etna fick starta(1,00m) även här men kände av träningsvärken från igår. Hon blev lite tittig i början så efter att ha skyggat för en infångare så att vi hamnade i stödet, fick vi lägga en volt men sedan gick det bara bra. Rev ett in i kombinationen då solen stod lite dumt så det var svårt att se. Till andra klassen så repade hon sig och var felfri tills sista hindret(1,00m) där hon rev då hon inte riktigt ville gå fram som jag ville. Efter 2 dagars tävling kan man förstå att hon blir trött så hon ska nu få vila 2 dagar så hon återhämtar sig.

Nyckell var med, han blir alltid lite spänd i första klassen och med sina 174 cm så blir det ibland svårt att hålla koll på alla benen så vi rev 2 st(1,00m). I andra blev det lite bättre men kom inte in i flytet så även här fick vi 2 st med oss men sedan på slutet flöt det på riktigt bra(1,00m).

Cuba tyckte att brunstiga Carambola var mer intressant än hinderna så när hon gnäggade så glömde vi att det var ett hinder framför oss och såg det i sista stund så han hoppade av men rev(1,00m). I andra klassen flöt det på bättre men lyckades då klanta till det på ett hinder så då tog vi med det så blev 4 fel i andra klassen(1.10) med.

Medan jag hoppade upp och ner så red syster Desirée Carambola vilket hon gjorde bra hon vann första klassen (1,00m) men sedan i deras andra 1,10 ihop rev de 2 st, blev lite lång i nedförbacken.


Här hittar du mig


+ 46 706 747 155

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.